casio_logo Crea logo Daewoo logo dantax_logo
  Elfunk logo

  fuji_logo

  grundig_logo

  jvc_logo

  lava logo

  lg_logo

  Lumatron logo

  nikon_logo

   panasonic_logo pentax_logo  qpvision logo

  samsung_logo

  sharp logo

  sigma_logo

  viewpia_logo
     

  Andre merker på forespørsel

   

   

  Camera & Videoteknikk AS

  Camera & Videoteknikk AS er et av Nordens største verksteder for foto, video og TV produkter. Vi regnes som ledende på service innen analog og digital foto og video, men er i de senere år også blitt en stor aktør på lyd- og flatskjerm-produkter samt innen profesjonell service og installasjon, onshore og offshore.  Camera & Videoteknikk ble etablert i Ytre Arna i 1982. Siden 1989 har vi vært lokalisert i Åsane vel en mil utenfor Bergen sentrum, og etter flere utvidelser disponerer vi i dag et areal på ca 1000 kvm. I dag er Camera & Videoteknikk arbeidsplass for 38 personer.  Camera & Videoteknikk etablerte i 2009 en avdeling i Oslo. I en felles satsing på et enda bedre servicekonsept flyttet vi i februar 2011 hele verkstedet inn i FotoVideo sin butikk i Møllergata 4 midt i Oslo sentrum. Vi er stolte over å være tilstede i  det som nå er Europas flotteste fotosenter, og gleder oss over å kunne tilby den aller beste serviceopplevelsen kundene kan få.
  Vi deltar i Elreturs nasjonale returordning for kasserte elektriske og elektroniske produkter og tar imot kasserte produkter av den typen vi selger – gratis. Elretur sørger for utsortering av helse- og miljøfarlige stoffer samt effektiv gjenvinning av metaller og andre verdifulle materialer.

  Camera & Videoteknikk AS

  07.02.11

  Vår avdeling i Nydalen, Oslo har flyttet

  I forbindelse med at FotoVideo Norway AS åpnet Europas flotteste fotosenter på 2200kvm i Møllergaten 4 den 09. februar 2011, flyttet Camera & Videoteknikk AS sin avdeling i Oslo fra Nydalen, til "inhouse" FotoVideo sine nye lokaler.

  Les mer...
  25.02.09

  Evolusjon

  evolution
  Hentet fra http://clubic.com

  Artikkelarkiv

  Les eldre artikler

  Pålogging for spesiell tilgang (ikke Serviceweb)

  Brukernavn Passord 
  Camera & Videoteknikk AS - Liaveien 1 - 5132 Nyborg - 55 39 38 80 - service@camera.no
  Utviklet i KeyPublisher, et Keyteq AS©2018 produkt