OM OSS

Siden

1982

C&Vteknikk (Camera & Videoteknikk AS) ble etablert i 1982 som et spesialverksted for foto- og filmprodukter, samt lyd- og bildeprodukter. I årenes løp har flere varegrupper og tjenester kommet til, blant annet reparasjon av hvitevareprodukter, samt service på og installasjon av lyd, bilde, infoskjermer og videokonferanseprodukter i det profesjonelle markedet.

Vi kan kontaktes på både telefon og e-post. I utgangspunktet tar vi gjerne imot din henvendelse på e-post, men du må gjerne ringe oss også (innenfor våre åpningstider). Det er ikke alltid at vårt interne sentralbord kan svare, men da blir du automatisk viderekoplet til vår eksterne sentralbordtjeneste. Om det ikke er noe de kan svare på direkte, tar de imot beskjed, slik at vi kan kontakte deg tilbake.

telefon55 39 38 80

e-post

verkstedåpningstidMan - fre kl 09.00 - 16.00

telefonåpningstidMan - fre kl 08.00 - 16.00

I kundemottaket vårt i Liavegen kan du levere og hente din reparasjon selv, om du ønsker det. Her kan du også hente eventuelle deler du har bestilt.
Vårt sentralbord holder åpent litt lenger enn kundemottaket.
Vi holder ikke åpent på offentlige høytidsdager og helligdager, og heller ikke på julaften og nyttårsaften. Det kan også forekomme avvik på enkelte dager, det vises i bunntekst nederst på siden i hvert tilfelle.

Vårt kontor og verksted befinner seg i Liavegen 1 på Nyborg i Åsane, 15 minutters kjøring fra Bergen sentrum. Her disponerer vi 1000 kvm til kontor, lager og verksted. All varelevering og henting skjer herfra.